פשטידת מנגולד עם תפוא ברוקולי וכרובית ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לקחת חבילת עלי מנגולד לשטוף לקצוץ גס,
להרתיח מים עם כפית מלח ו 3 כפות לימון לחלוט את העלים 3 דקות לסנן לקרר לסחוט מנוזלים לקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 5 תפו״א מגורדים על פומפייה דקה סחוטים מנוזלים 600 גרם ברוקולי מבושל עד רכות קצוץ דקדק 600 גרם כרובית בפרחים מבושלת עד רכות קצוצה דקדק לערבב,
להוסיף כוס פירורי (לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית פיירקס 30 על 20 להכניס נייר אפייה משומן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס את התערובת להדק לישר לעשות פסים עם מזלג לקישוט,
לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.