פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום ורוזמרין טבעוני ללא גלוטן:
לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה להניח על 6 ענפי רוזמרין(מהאדנית שלי)
לקחת 7 פלפלים אדומים גדולים(2 ק״ג) לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר האפייהֿ(מעל ענפי הרוזמרין) בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את רוב הקליפות,
לחתוך לרצועות דקות חצי ס״מ על 2 ס״מ אורך להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף רבע כוס שמן קנולה 4 כפות שמן זית רבע כוס חומץ את נוזל הפלפלים מהשקית שהזיעה לערבב,
להוסיף 2 כפות שום כתוש מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
לערבב לציפוי מלא להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(יצאו 500 גרם פלפלים לאחר האפייה והניקוי ללא התחמיץ)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.