ממרח(חומוס)מעדשים כתומים טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות כוס וחצי עדשים כתומים שלמים(לשמור כוס מנוזלי הבישול)לסנן לצנן,
להכניס למעבד מזון להוסיף חצי כוס מנוזלי הבישול 4 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית כפית מלח הימלאיה 2 כפות שום כתוש רבע כפית כמון,
לטחון למשחה חלקה,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה אם סמיך להוסיף מעט מנוזלי הבישול אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית,
לתקן טעמים מלח לימון שום ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.