סמבומלווח במילוי מלית פרג עשירה בניחוח לימוני:
להכין מלית פרג:להכניס לסיר חצי כוס חלב 25 ג"ר חמאה 3/4 כוס סוכר דמררה כפית דבש,
להמיס על אש קטנה עד בעבוע,
להוסיף 180 ג"ר פרג טחון לערבב,
להוסיף חצי כוס פירורי פתי בר כפית גרידת לימון יבשה(או גרידה מחצי לימון)חצי כוס צימוקים בהירים לערבב,
להוריד מהאש לצנן להכניס למקרר לחצי שעה ומוכן לשימוש,
להפשיר מלווח או יותר על חצי מלווח לחרוץ כמה חריצים (בשליש הפנימי של החצי),
על החצי השני להוסיף 4 כפות מלית פרג להשאיר מסביב 1 וחצי ס״מ ללא פרג להדבקה,
לקפל את החלק המחורץ על החלק עם המלית להדק מסביב עם מזלג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה,
לפזר אבקת סוכר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.