פשטידת תפוא בטטה שעועית עדשים ירוקים וביצים קשות ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן

פשטידת תפוא בטטה שעועית עדשים ירוקים וביצים קשות ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 8 ביצים קשות לקרר לקלף לחתוך לחצי,
לקחת קערת ערבוב להוסיף ק״ג תפו״א מגורדים על פומפייה דקה סחוטים מנוזלים חצי ק״ג בטטה מגורדת על פומפיה דקה סחוטה מנוזלים 250 גרם שעועית לבנה מבושלת כוס עדשים ירוקים מבושלים מסוננים לערבב,
להוסיף כוס פירורי (לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית פיירקס 30 על 20 להכניס נייר אפייה משומן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס חצי מהתערובת להדק לישר להניח את 16 חצי הביצים מסודרות לחיתוך לאחר האפייה ל 16 חתיכות(בכל חתיכה חצי ביצה קשה),
להניח מעל את חצי התערובת שנשארה להדק,
לעשות פסים עם מזלג לקישוט לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות לחלץ מהתבנית,
לחתוך ל 16 מלבנים(לפי מיקום חצאי הביצים)ובתאבון

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול