טחינה גולמית תוצרת בית משומשום קלוי טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 400 גרם שומשום לקלות על מחבת נון סטיק יבשה עד הזהבה יפה,
לצנן בקערה עד שהיד יכולה לגעת(כ 30 מעלות),
להעביר למעבד מזון חזק ולהתחיל לטחון,
לאחר 6 דקות להוריד מהדפנות עם מרית,
להמשיך לטחון 6 דקות להוריד מהדפנות עם מרית,
להמשיך לטחון עד קבלת משחה נוזלית(טחינה גולמית),
להעביר לצנצנת ולהכניס למקרר ויש לנו טחינה גולמית תוצרת בית ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.