קשאלך מיט לוקשן(כוסמת עם אטריות) ובצל מקורמל טבעוני

קשאלך מיט לוקשן(כוסמת עם אטריות) ובצל מקורמל טבעוני,
לבשל חבילת אטריות פארפלה(עניבה) לסנן,
להכין כוס וחצי כוסמת קלויה(חומה):לטגן את הכוסמת עם כף שמן זית 2 דקות,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד אידוי המים(ללא מלח)
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף את האטריות לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר