קשאלך מיט לוקשן(כוסמת עם אטריות) ובצל מקורמל טבעוני,
לבשל חבילת אטריות פארפלה(עניבה) לסנן,
להכין כוס וחצי כוסמת קלויה(חומה):לטגן את הכוסמת עם כף שמן זית 2 דקות,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד אידוי המים(ללא מלח)
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף את האטריות לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.