פסי גרידת אשכולית מיובשים במכונת יבוש ביתית לתיבול טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כמה אשכוליות לשטוף,
לגרד אשכוליות עם קולפן פסים(ג׳וליאנים),
אם רוצים אפשר להקפיא חי בכמות קטנות(בשקיות),
להכניס למכונת יבוש ביתית(אפשר בשמש מפוזרים בשכבה דקה בכלי רחב),
מתאים לשימוש עתידי כתבלין לעוגות קינוחים קוקטיילים מאפים ובתאבון.
(אפשר להשאיר בג׳וליאנים ואפשר לרסק לשבבים דקים(גרידת אשכולית יבשה)ואפשר לאבקה)(האשכוליות נסחטו למיץ)(בגרידת אשכולית יש סגולות בריאותיות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.