שקשוקה ברוטב עגבניות ופלפלים משודרגת ועשירה בבישול ארוך חלבית ללא גלוטן:
לטגן 3 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כפית סוכר,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 2 פלפלים אדומים בקוביות קטנות 4 עגבניות בקוביות קטנות לאדות בבצלים 5 דקות,
להוסיף 100 גרם רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות(400 גרם)לבשל 6 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים להרתיח ולבשל על אש קטנה שעתיים,
להוסיף 6 ביצים(או יותר)לבשל עד התקשות הביצים,
להגיש עם גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת על פומפייה גסה ובתאבון,
(הבישול הארוך יוצר ״ריבת״ עגבניות ופלפלים מיוחדת)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.