מרק תפוא עם שעועיות בשלושה צבעים ומונג דאל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות ל 8 שעות 250 גרם תערובת שעועית בשלושה צבעים לבשל עד רכות לסנן,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום כפית מלח הימליה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 6 עלי וגבעולי סלרי צעירים קצוצים דק ו 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות קטנות לערבב לאדות בתערובת הבצלים 4 דקות,
להוסיף מים עד גובה הירקות לבשל עד התחלת רכות,
להוסיף את השעועית המבושלת וכוס מונג דאל קטניה הודית(שעועית מש מקולפת בחצאים),
להוסיף מים 15 ס״מ מעל הירקות לבשל עד רכות המונג דאל ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.