מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
3 כוסות קוקוס טחון
מיכל קצפת צמחית
כף שמן
אבקת סוכר (כף + כפית)
אופן הכנה:
לשים בקערה 50 גרם שוקולד מריר + 7 כפות קצפת צמחית ולהמיס כמה שניות במיקרוגל, מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.
להוסיף כוס וחצי קוקוס וכפית אבקת סוכר ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה (אמורה להתקבל תערובת לחה).
מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים את התערובת לתבנית. משטחים היטב לגובה אחיד.
להמיס במיקרוגל כמה שניות 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים וכף שמן, מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים האופן אחיד מעל שכבת הקוקוס.
לערבב בקערה כוס וחצי קוקוס עם כף מלאה אבקת סוכר ומוסיפים את שארית הקצפת צמחית. מערבבים עד לתערובת אחידה ולחה. יוצקים את התערובת מעל שכבת השוקולד ומיישרים בעזרת ידיים רטובות.
להכניס למקפיא ל 2-3 שעות, מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות קטנות (מומלץ לחתוך ל-3 חלקים לאורך ואז לקוביות).
*שומרים במקרר. ניתן גם להקפיא בקופסה אטומה.
הערה: הריבועים עלולים להתפרק מעט בחיתוך, במיוחד החלק העליון. פתרון לכך הוא שימוש בתבנית פרלינים מסיליקון.
בתיאבון!
מתכון ריבועי קוקוס "מתכונים ב 10 דקות"
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים
הינכם מוזמנים להירשם לאתר ולרשימת תפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים חדשים.
המתכונים מפורסמים גם בדף הפייסבוק שלנו