שקשוקה ברוטב פלפלים וקישואים עשיר צמחוני ללא גלוטן:
לקחת סוטאג להזהיב פלוס 5 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה כפית אבקת שום כפית מלח הימליה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 5 פלפלים אדומים בקוביות קטנות לערבב לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 2 קישואים בטבעות דקות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הירקות,
להוסיף 8 ביצים לבשל עד הקשיות הרצויה(אני אוהב צהובים קשים)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.