אבקת בצל לבן מיובש במכונת יבוש ביתית לתיבול טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 ק״ג בצלים לבנים לקלף לחתוך לחצאי טבעות דקות,
להכניס ולפזר על מגשי הייבוש במכונת יבוש ביתית,
להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שיבש(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו לכמה שעות)
לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול מרקים פסטות תבשילים מאפים סלטים ושילובי תבלינים),
(אכסון בפריזר לתקופות ארוכות),
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.