אבקת ראשי סלרי מיובשים לתיבול טבעי טבעוני ללא גלוטן:
להכין שבבי ראש סלרי:לקחת 4 ראשי סלרי(אני מצאתי ענקיים במשקל 1 ק״ג כל אחד במחיר מצחיק 5.9 שקל),
אחרי קילוף שקלו 2.5 ק״ג לחתוך לג׳וליאנים במעבד מזון(אפשר בפומפייה גסה),
להעביר למכונת יבוש ביתית(אפשר ייבוש בתנור על 70 מעלות טורבו ואפשר בשמש על מגש רחב=בשמש יקח כמה ימים),
ויש לנו שבבי ראש סלרי לתיבול וטחינה לאבקה,
להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתבשילים מרקים ומאפים לתקופות שאין ראש סלרי ואו שהוא רק שורשים ובוץ)(אחרי הייבוש נתקבלו 225 גרם אבקה לאכסון במקרר ואו בפריזר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.