אבקת שורשי פטרוזיליה מיובשים לתיבול טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקנות שורשי פטרוזיליה 10 יחידות גדולות 1 ק״ג ו 250 גרם לאחר קילוף 950 גרם,
לחתוך לג׳וליאנים במעבד מזון(אפשר בפומפייה גסה),
להעביר למכונת יבוש ביתית(אפשר ייבוש בתנור על 70 מעלות טורבו ואפשר בשמש על מגש רחב=בשמש יקח כמה ימים),
להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
ויש לנו אבקת שורשי פטרוזיליה לתיבול ובתאבון.
(מתאים לתבשילים מרקים ומאפים לתקופות שאין ראשי פטרוזיליה ואו שהם דקים ועלובים)(אחרי הייבוש נתקבלו 230 גרם אבקה לאכסון במקרר ואו בפריזר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.