תבשיל פרגיות ושעועית ירוקה ברוטב פלפל ובצל מקורמל ללא גלוטן:
להזהיב פלוס 3 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט כמון חצי כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף פלפל אדום בקוביות קטנות לאדות בבצלים 4 דקות,
להוסיף 500 גרם פרגיות ללא עור ועצמות בקוביות של 2 ס״מ לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 250 גרם שעועית ירוקה מבושלת לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.