קציצות בקר הודו ברוטב פלפלים ואפונה ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים עם אפונה:לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה כפית אבקת תימין חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 4 פלפלים אדומים מרוסקים למחית ומסוננים מהקליפות לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 12 דקות,
להוסיף 250 גרם אפונה מבושלת לערבב,
לערבב בקערה 500 גרם בשר הודו אדום ו 500 גרם בשר בקר להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה לערבב,ליצור קציצות להכניס לרוטב ל10 דקות להפוך לעוד 20 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.