תבשיל דלורית וחומוס עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקלף דלורית בינונית להוציא גרעינים לחתוך לקוביות קטנות,
לבשל עד רכות עם מעט מלח הימליה לסנן,
לטגן ולהזהיב 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט כמון חצי כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף את קוביות הדלורית לערבב בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.