רוטב פלפלים קלויים פיקנטי בתחמיץ בניחוח שום ירוק ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 פלפלים אדומים גדולים לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את רוב הקליפות(לשמור את הנוזלים שיצאו מהפלפלים בשקית),
להכניס למעבד מזון להוסיף 2 כפות בצל מקורמל 2 כפות שום ירוק טחון לטחון בפולסים למשחה חלקה להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף את הנוזלים מהשקית 3 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית סחוג מלח הימליה לפי הטעם, לערבב להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.