ג'חנון אסלי עם ביצה חומה ורוטב פלפלים פיקנטי

ג'חנון אסלי עם ביצה חומה ורוטב פלפלים פיקנטי:
להכין רוטב פלפלים:לקחת 5 פלפלים אדומים גדולים לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את רוב הקליפות(לשמור את הנוזלים שיצאו מהפלפלים בשקית),
להכניס למעבד מזון להוסיף 2 כפות בצל מקורמל 2 כפות שום ירוק טחון לטחון בפולסים למשחה חלקה להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף את הנוזלים מהשקית 3 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית סחוג מלח הימליה לפי הטעם
לערבב,
לקחת סיר לג'חנון להניח בפנים 2 פיתות ואו פרוסות לחם(לספיגת עודפי שומן),
מצפים מעל ואת דפנות הסיר עם נייר אפייה,
מניחים 8 יחידות גחנון קפוא על הנייר בשתי קומות שהקומה השנייה הפוכה בכיוון,
מניחים נייר נוסף ומניחים מעל ביצים,
מכניסים לתנור חם על 200 מעלות טורבו לשעה,
מורידים את החום ל 90 מעלות ואופים לילה
מקלפים את הביצים מוסיפים את רוטב הפלפלים אוכלים ונהנים ובתאבון.
(הפעם רוטב פלפלים לאלרגיים לעגבניות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ