זיתים לאחר כבישה בתיבול תימין ושמן זית טבעוני ללא גלוטן:
הכנתי לפני חצי שנה זיתים דפוקים מובחרים עם תימין שום לימון ועלי לימון הגיע זמן פתיחה יצאו טעימים ברמה גבוהה,
(מתכון אצלי בבלוג),
להוציא מהצנצנת 300 גרם זיתים מסוננים להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 4 כפות שמן זית וכפית אבקת תימין לערבב טוב טוב ובתאבון.
(טיפים באדיבות אפרת הנדלסמן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>