חזרת אדומה מסורתית(חריין ביידיש)חריפה אש מבית סבתא אסתר כשרה לפסח טבעונית ללא גלוטן:
לקחת שורשי חזרת במשקל 350(אחרי קילוף וניקוי 275 ג“ר),
לרסק על פומפייה דקה(זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה ק"ג סלק (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי ומונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)
לערבב בקערה את החזרת והסלק המרוסקים,
להוסיף 3 כפות סוכר חצי כוס חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית שטוחה מלח לערבב עד המסת המלח והסוכר,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב,
להכניס לצנצנות מעוקרות(לעקר עם כוס מים רותחים שהמים עוברים על כל הצנצנת),
נשמר במקרר חצי שנה ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין ולהגדיל כמויות ביחס שווה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.