כבד קצוץ(פטה)עם בצל מקורמל לפסח לראש השנה ושאר ימות השנה:
לקחת 1 ק״ג כבדי עוף טריים לנקות מגידים,
לבשל 4 ביצים קשות לצנן לקלף לקרר במקרר,
לקרמל 6 בצלים גדולים להוסיף 2 כפות דבש כף מלח הימליה כף פלפל שחור גרוס,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את הכבדים לטגן בתערובת עד עשיית הכבדים לצנן,
להעביר למקרר לקירור לפחות שעתיים,
להכניס למעבד מזון את תערובת הכבדים בצל ואת הביצים,
לטחון למידה הרצויה גרגירי ואו משחתי,
להעביר לכלי הגשה לקשט עם טבעות ביצים ובצל מקורמל ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.