חרוסת משודרגת באצבעות אישיות מבית סבתא אסתר כשר לפסח:
לטחון 43 כוס אגוזי קשיו קלויים ללא מלח לפירורים דקים להעביר לקערה,
להוסיף כוס וחצי שקדים טחונים 2 כפיות תמצית ווניל חצי כוס תירוש 2 כפות מיץ לימון רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית קינמון חבילת תמרים בוואקום ללא חרצנים(500 גרם לבדוק שאריות חרצנים וגבעולים)לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעה להתקשות,
ליצור עם ידיים לחות אצבעות דקות בקוטר 1.5 ס“מ באורך 4 ס״מ,
לגלגל את האצבעות בפירורים של אגוזי מלך ובתאבון.
(יצאו 34 אצבעות חרוסת)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.