ריבת בצל ייחודית ומשודרגת טבעוני ללא גלוטן

ריבת בצל ייחודית ומשודרגת טבעוני ללא גלוטן:
להכין רוטב:חצי כוס סילן כוס יין אדום 6 כפות חומץ בלסמי 4 ענפי תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה לערבב,
לחתוך לחצאי טבעות 6 בצלים לבנים ו 3 בצלים סגולים(אפשר כל צבע),
להכניס לסיר נון סטיק על אש חזקה לעשר דקות לאידוי והתחלת קירמול,
להוסיף 4 כפות שמן קנולה לטגן קלות כ 6 דקות,
להוסיף את הרוטב לבשל על אש קטנה כחצי שעה עד ארבעים דקות לערבב כל 5 דקות עד צמצום הנוזלים להוציא את ענפי התימין,
ונוצרת ריבת הבצל לאכסן בצנצנת מעוקרת ובתאבון.
(להגשה עם כבד קצוץ בשרים וממרחים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה