סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב סגול בינוני(1 ק״ג),
לחתוך לארבע להוריד את רבעי הגזע הפנימי,
לחתוך לרצועות דקות מאוד ואת הרצועות לחתיכות באורך 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף חצי כפית מלח הימלאיה כף סוכר 5 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון,
לערבב תוך כדי קיצוץ עם היד במשך 5 דקות,
להוסיף 6 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות לשעתיים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.