שניצל מפילה עוף עם ציפוי פירורי קורנפלקס מתובלים ללא גלוטן כשר לפסח:
לקחת 1 ק״ג פילה עוף(21 יחידות)לנקות,
לטבול בביצה ואחר כך בפירורי(״לחם״)מקורנפלקס מתובלים(מתכון אצלי בבלוג),
לחמם שמן חצי עמוק לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה,
להעביר נייר סופג ובתאבון.
(יוצא מעדן הנכדים ליקלקו וחיסלו)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.