פסטה עם פירות יבשים פיצוחים ובצל מקורמל לראש השנה טבעוני:
לבשל חבילת פסטה לסנן(אני בישלתי תערובת של 3 צורות 400 גרם),
להכניס לסוטג 50 גרם צנוברים קלויים 50 גרם גרעיני חמנייה קלויים 50 גרם צימוקים בהירים 50 גרם צימוקים כהים 50 גרם חמוציות כף וחצי
מתיבוליות השף הפשוט-מלח עשבים(צמחי תבלין)(ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)להעשרת אוכל טבעי טבעוני ללא גלוטן חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס 5 בצלים מקורמלים,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה 12 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(אפשר כל פרי ופיצוח מה שאוהבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.