ריבת תותי עץ(שחורים רגיל ואפגני)בניחוח לימון ווניל וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
לקטוף תותי עץ שחורים(קטפתי 750 גרם)תותי עץ שחורים אפגני(ארוכים)(קטפתי 950 גרם),
לקצוץ את גבעולי החיבור לעץ לשטוף במסננת מלכלוך,
להקפיא צלחת קטנה בפריזר לבדיקת מוכנות,
להכניס לסיר להוסיף מקל קינמון 4 פרוסות לימון מיובש מיץ מלימון אחד כפית תמצית ווניל טהורה 3/4 כף אגר אגר מומסת בכוס מים רותחים(במקום פקטין)425 גרם סוכר דמררה(רבע מכמות הפי),
להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל שעה וחצי,
לבדוק מוכנות כפית נוזל הריבה על הצלחת הקפואה להעביר אצבע באמצע אם נוצר שביל ללא ריבה היא מוכנה לצנן,
למלא בצנצנות(מעוקרות עם מים רותחים)להכניס למקרר ובתאבון.
(יוצא מעדן את מקל הקינמון וטבעות הלימון מוציאים לפני ההכנסה לצנצנות יצא 1.970 ק״ג ריבה).
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.