עוגת מלווח פיצה במילוי פלפל על האש בתחמיץ וגבינות לשבועות צמחוני:
להפשיר זוג מלווחים(או יותר בזוגות),
את אחד המלווחים לחתוך עם סכין פיצה מהמרכז עד 2 ס״מ מהשוליים לשמונה משולשים,
למרוח על המלווח השני רוטב פיצה(להשאיר 2 ס״מ מהשוליים ללא רוטב),
לפזר על הרוטב חתיכות גבינה צהובה,
לפזר על הגבינה חתיכות פלפל על האש בתחמיץ,
לפזר על הפלפל חתיכות גבינה בולגרי מעודנת 5%,
לכסות עם המלווח החתוך עם המשולשים להדק מסביב עם מזלג להדבקה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה להתחיל בזלילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.