טחינה לבנה בפטנט מסעדות טבעוני ללא גלוטן:
להכניס לקערת ערבוב כוס מים קרים חצי כפית מלח לימון(תבלין)כפית אבקת שום לערבב,
להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה(אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית אם סמיך להוסיף מעט מים),
לתקן טעמים עם מלח לימון ושום ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.