תבשיל תפוא שעועית אדומה ברוטב פלפלים אפונה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים בקוביות קטנות לערבב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים טחונים ומסוננים לערבב,
להוסיף 250 גרם אפונה כוס וחצי מים לבשל 10 דקות ,
להוסיף 5 תפו״א בקוביות קטנות מבושלים 250 גרם שעועית אדומה מבושלת לערבב,
לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.