שושני בצק עלים במילוי גבינות בצל מקורמל אורגנו בניחוח קצח לשבועות וכל ימות השנה:
להכין תערובת גבינות 200 גרם עמק מגוררת 100 גרם פרמזן מגורר 200 גרם בולגרית 5% מגוררת על פומפייה גסה רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו 4 כפות שמן זית לערבב,
להפשיר חבילת בצק עלים(750 גרם),
לפרוס אותה על הניילון מהגלגול על השיש,
לפזר בצל מקורמל(4 בצלים)לפזר מעל תערובת גבינות צהובה פרמזן ובולגרית מעודנת 5%(להשאיר 2 ס״מ מהבצק ריק להדבקה בסוף הגלגול),
להניח מעל נייר אפייה להדק עם מערוך(להוריד את הנייר),
לגלגל לגליל להכניס לפריזר ואו למקרר להתקשות,
לחתוך לטבעות בעובי 2 ס״מ להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה טרופה לפזר שומשום קלוי וקצח,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.