סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז ושמנת חמוצה לשבועות צמחוני ללא גלוטן:
לחתוך לארבע כרוב סגול קטן(חצי ק״ג)להוריד את הגזע המרכזי,
לחתוך לרבעי טבעות דקות ולקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון שליש כפית מלח הימלאיה כף סוכר לערבב,
לקווצץ עם הידיים תוך כדי מעיכה 5 דקות,
להוסיף 3 כפות מיונז ו 2 כפות שמנת חמוצה(27%) לערבב,
לתת לנוח במקרר לפחות שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.