שיפודי טורטייה ממולאים פירה תפוא עשיר עם בצל מקורמל ליום העצמאות ולג בעומר

שיפודי טורטייה ממולאים פירה תפוא עשיר עם בצל מקורמל ליום העצמאות ולג בעומר:
להכין פירה:לבשל בקוביות קטנות 1 וחצי ק״ג תפו״א עם מעט מלח הימלאיה עד רכות לסנן וליבש על האש,
למעוך לפירה דקדק(אני השתמשתי עם מועך מקצועי)לקערת ערבוב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב לצנן,
לקחת טורטיות גדולות למרוח שיכבה של פירה בעובי חצי ס״מ,
לגלגל לגליל מהודק,
להוריד משני הקצוות 1 ס״מ לחתוך ל 6 חלקים שווים,
לתקוע על שיפוד(עדיף שטוח)ארבע גלילים,
לחמם פלנטת פסים ואו מחבת פסים עם מעט שמן מרוח,
להניח את השיפודים לטגן מארבעת הצדדים ובתאבון.
(יוצא מעדן מתאים למנגל ואו בבית ליום העצמאות ול״ג בעומר)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול