סלט כרובית פיורטי עם עדשים שחורים עשיר טבעוני ללא גלוטן:
(כרובית הפיורטי היא הכלאה בין כרובית לאחיה הקרוב ברוקולי),
לבשל חצי כוס עדשים שחורים עד רכות אל דנטה לסלון,
לקחת 600 גרם כרובית פיורטי לשטוף להוריד 1 ס״מ מקצה הגבעול,
להכניס לקערת ערבוב לזלף מעל 5 כפות שמון זית מעט מלח הימלאיה ומעט פלפל שחור גרוס לערבב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה ורכות(אנטי פסטי),
לקצוץ כל ענף לחצי להכניס לקערת ערבוב להכניס את העדשים לערבב,
להוסיף חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק חצי בצל סגול חתוך לקוביות מיני מיני חצי כוס עירית קצוצה דקדק 4 כפות עלי נענע קצוצות דקדק לערבב,
להוסיף 4 כפות שמן זית 4 כפות מיץ לימון 2 כפות סילן מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.