פשטידת תפוא דלעת יפנית בטטה ובצל מקורמל צמחונית ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה 1.200 ק״ג תפו״א לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה 350 גרם בטטה לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה 350 גרם דלעת יפנית לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב תפו״א דלעת ובטטה,
להוסיף כוס וחצי פירורי(לחם)קורנפלקס מתובלים ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 3 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית פיירקס 30 על 20 להכניס נייר אפייה משומן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס את התערובת להדק לישר,
לעשות פסים עם מזלג לקישוט לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות לחלץ מהתבנית,
לחתוך ל 16 מלבנים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.