מאפינס תותי עץ בניחוח לימון וקינמון עם שוקולד צ׳יפס לבן מקמח כוסמין מלא,
לקטוף ואו לקנות 300 גרם תותי עץ לשטוף ליבש לחתוך את הגבעול הקטן 24 תותים לשמור שלמים יתר הכמות לחתוך לשלושה חלקים,
להקציף ידנית 4 ביצים ו 3/4 כוס סוכר דמררה בקערת ערבוב,
להוסיף 3/4 כוס שמן 2 יוגורט 2.9% כפית(יכול להיות בטעם לימון) כפית קינמון כפית תמצית ווניל כפית אבקת לימון אם היוגורט לבן ללא טעם (או 5 כפות מיץ לימון טבעי)לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח כוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף את תותי העץ החתוכים לערבב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בשתי בתבנית תאים(של 12 תאים),
למלא 43 גובה מהתערובת,
לקשט עם תות עץ(שלם)וכמה שוקולד צ‘יפס לבן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות לצנן ובתאבון.
(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.