גראטן תפוא בטעם מדורה בסיר חרס בתנור ללג בעומר ויום העצמאות

גראטן תפוא בטעם מדורה בסיר חרס בתנור ללג בעומר ויום העצמאות:
להכין רוטב:לקחת שמנת מתוקה וחצי להכניס לקערת ערבוב להוסיף 2 גבעולי רוזמרין רק העלים כף שום כתוש שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה מעט אגוז מוסקט מגורד לערבב,
לצפות סיר חרס בפנים עם נייר כסף בשתי שכבות שיבלוט החוצה לכיסוי וסגירה,
לקחת 5 תפו״א בינוניים גדולים לחתוך עם סכין זיגזג לטבעות בעובי חצי ס״מ,
להכניס כל תפו״א כמניפה צמודה לסדר באלכסון מסביב ובאמצע,
לצקת מעל את הרוטב לסגור את ניירות הכסף ולהדק,
לסגור את מכסה הסיר,
להכניס את הסיר לתנור חם על 210 מעלות טורבו לשעה וחצי,
להוציא לפתוח את נייר הכסף ובתאבון.
(יוצא מעדן בלי לכלוך של מנגל ואו מדורה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול