תבשיל תפוא אפונה ושעועית לבנה טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1.250 תפו״א בקוביות קטנות חתוכות בסכין זיגזג עם כפית
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן ומעט מלח הימלאיה עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את תפו״א 200 גרם אפונה מבושלת ו 200 גרם שעועית לבנה מבושלת(אפשר קפוא ואו מקופסת שימורים)לערבב,
לאדות בבצלים 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.