סלט כרוב קולסלאו משודרג(כמו באמריקה)צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב גדול 1 וחצי ק״ג לחתוך ל 4 לחתוך החוצה את רבעי הגזע,
לקצוץ את הכרוב דקדק(אני קצצתי במעבד מזון)להכניס לקערת ערבוב לגרד על פומפייה דקה 3 גזרים להוסיף לקערה לקצוץ כוס עירית(בצלית ושומית)דקדקדק להוסיף לערבב,
להוסיף 6 כפות חומץ 4 כפות מיץ לימון כף וחצי סוכר כפית מלח הימלאיה לערבב עם היד תוך כדאי קיווצוץ 5 דקות,
להוסיף כף חרדל דיז׳ון חצי כפית פלפל שחור גרוס 6 כפות שומשום קלוי 6 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.