סלט כרוב קולסלאו משודרג(כמו באמריקה)צמחוני ללא גלוטן

סלט כרוב קולסלאו משודרג(כמו באמריקה)צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב גדול 1 וחצי ק״ג לחתוך ל 4 לחתוך החוצה את רבעי הגזע,
לקצוץ את הכרוב דקדק(אני קצצתי במעבד מזון)להכניס לקערת ערבוב לגרד על פומפייה דקה 3 גזרים להוסיף לקערה לקצוץ כוס עירית(בצלית ושומית)דקדקדק להוסיף לערבב,
להוסיף 6 כפות חומץ 4 כפות מיץ לימון כף וחצי סוכר כפית מלח הימלאיה לערבב עם היד תוך כדאי קיווצוץ 5 דקות,
להוסיף כף חרדל דיז׳ון חצי כפית פלפל שחור גרוס 6 כפות שומשום קלוי 6 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ