תבשיל תפוא גזר ושעועית בניחוח סלרי טבעוני ללא גלוטן

תבשיל תפוא גזר ושעועית בניחוח סלרי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 ק״ג תפו״א חתוכים בצורת מקלות צ׳יפס מזוגזגות עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
לבשל עד רכות 4 גזרים חתוכים למקלונים דקים באורך 3 ס״מ לסנן,
לבשל ואו לקחת 200 גרם שעועית לבנה מבושלת,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כוס גבעולי סלרי צעירים ודקים קצוצים דקדק לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן בתערובת 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את תפו״א גזר והשעועית לערבב לאדות בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול