תבשיל תפוא גזר ושעועית בניחוח סלרי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 ק״ג תפו״א חתוכים בצורת מקלות צ׳יפס מזוגזגות עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
לבשל עד רכות 4 גזרים חתוכים למקלונים דקים באורך 3 ס״מ לסנן,
לבשל ואו לקחת 200 גרם שעועית לבנה מבושלת,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כוס גבעולי סלרי צעירים ודקים קצוצים דקדק לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן בתערובת 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את תפו״א גזר והשעועית לערבב לאדות בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.