לביבות פירה(של אתמול)תפוא גבינות ובצל מקורמל לשבועות ללא גלוטן:
להכין מטבל יוגורט:בקערית 2 יוגורט 3 כפות שמיר קצוץ דקדק מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א בקוביות עם כפית מלח הימליה וכף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חומרים(תבלינים נספגים בתפו״א),
לבשל עד רכות לסנן מנוזלים ליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה חלק(אני הכנתי במכשיר מעיכה ידני לפירה החורים הקטנים ביותר),
להוסיף לפירה 5 בצלים מקורמלים כפית אבקת מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימליה לפי הטעם לערבב ולצנן,
להוסיף 150 גרם גבינה צהובה מגוררת ו 150 גרם גבינת פרמזן מגוררת לערבב,
נשאר פירה!! להכין לביבות עם ידיים לחות בקוטר 4-5 ס״מ ובעובי 1 ס״מ,
לטבול בביצה ואחר כך בפירורי לחם(מקורנפלקס ללא גלוטן מתכון אצלי בבלוג),
לחמם שמן חצי עמוק לטגן את הלביבות משני הצדדים עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג להגיש עם יוגורט ושמיר ואו גיגיק ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.