תפוא ממולאים בתערובת לשבועות(גבינה צהובה זיתים ובצל מקורמל)בניחוח אורגנו ללא גלוטן:
להכין מילוי:להכניס לקערת ערבוב 60 גרם גבינה צהובה מגוררת,
להוסיף 3 כפות טבעות זיתים קצוצות דק 3 כפות בצל מקורמל רבע כפית אבקת אורגנו רבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה ומוכן למילוי.
לקחת 5 תפו״א בינוניים לקלף לחתוך משני הקצוות כמה מ״מ(בסיס לעמידה)לחתוך לחצי,
בחלק הרחב לקדוח חור כמעט עד סוף העובי עם מקדח ממולאים,
למרוח מעט שמן לציפוי מלא,
להעמיד על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להוציא למלא מהמילוי להחזיר לתנור ל 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.