תערובת גבינות למילוי מאפים לשבועות(גבינות בולגרית צפתית וזיתים)בניחוח תימין ללא גלוטן

תערובת גבינות למילוי מאפים לשבועות(גבינות בולגרית צפתית וזיתים)בניחוח תימין ללא גלוטן:
להכניס לקערת ערבוב 50 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% מגוררת,
להוסיף 50 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת 4 כפות טבעות זיתים קצוצות דק רבע כפית אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה ומוכן למילוי ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ