מיני טארט אישי במילוי ריבת בצל ותערובת גבינות לשבועות(גבינות בולגרית צפתית וזיתים)בניחוח תימין עם פ

מיני טארט אישי במילוי ריבת בצל ותערובת גבינות לשבועות(גבינות בולגרית צפתית וזיתים)בניחוח תימין עם פקאן:
להכין ואו מלקנות ריבת בצל(מתכון אצלי בבלוג),
להפשיר בצק עלים,
להכין תערובת גבינות וזיתים:להכניס לקערת ערבוב 50 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% מגוררת,
להוסיף 50 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת 4 כפות טבעות זיתים קצוצות דק רבע כפית אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה.
לפרוס את בצק העלים לחתוך באמצע הבצק לאורך עם גלגלת זיגזג
למדוד את רוחב הפס ולחתוך לריבועים באותה המידה עם גלגלת זיגזג,
לעבור עם הגלגלת זיגזג בכל הצלעות שאין חיתוך זיגזג(מידת הריבוע 12-14 ס״מ),
לחתוך חצי עומק מיסגרת פנימית ברוחב 1 ס״מ(בקצוות)עם סכין חד בעדינות(המסגרת תתרומם באפייה),
להניח על הריבוע הפנימי שכבה דקה של ריבת בצל,
להניח מעל שכבה בעובי 1 ס״מ מתערובת הגבינות זיתים,
להניח מעל 4 חצאי פקאן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ