גבינת חומוס(סוג של טופו)מיוחדת בקלות טבעונית ללא גלוטן:
להשרות 250 גרם גרגירי חומוס עם רבע כפית סודה לשתייה ל 12-18 שעות לסנן,
להכניס למעבד מזון ואו בלנדר חזק,
להוסיף 2 ורבע כוסות מים כפית מלח המלאה כפית כורכום 3 כפות שמרי בירה(אפשרי להוסיף 3 כפות עלי זעתר ואו תימין ואו אורגנו ואו שמיר ו 3 שיני שום),
לטחון למרקם חלק,
להעביר לסיר להוסיף 3/4 כוס מים לבשל תוך כדאי ערבוב עד קבלת מרקם דייסתי להוריד מהאש,
לצקת לקעריות בקוטר 12 ס״מ לישר למעלה לקרר על השיש,
להעביר למקרר לפחות ל 4 שעות להתמצקות,
לחלץ מהקערית על צלחת הגשה(יוצא בקלות),
לזלף מעל שמן זית ולתבל במה שאוהבים(זעתר סומק עשבי תבלין שאוהבים)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.