לבנה מסורתית לשבועות משודרגת מבית סבתא אסתר צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 1 וחצי ליטר יוגורט 6.5%(חלב בקר) להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 שמנת חמוצה 15% וכף מלח הימלאיה לערבב,
לקחת סיר להניח עליו מסננת ולהניח על המסננת חיתול בד(לירידת המים),
לשפוך את תערובת היוגורט על החיתול,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להכניס למקרר ל 24 שעות ואו ל 48 שעות(תלוי במידת המרקם שרוצים-גבינה-כדורים)(לרוקן מהסיר נוזלים כמה פעמים),
להעביר לכלי אכסון ובתאבון.
(ניתן לתבל את הלבנה בשמן זית ועשבי תיבול וגם ליצור כדורי לבנה בשמן זית מתובל)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.