לבנה מסורתית עם זעתר ושמן זית משודרגת מבית סבתא אסתר צמחוני ללא גלוטן

לבנה מסורתית לשבועות עם זעתר ושמן זית משודרגת מבית סבתא אסתר צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 1 וחצי ליטר יוגורט 6.5%(חלב בקר)להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 שמנת חמוצה 15% וכף מלח הימלאיה לערבב,
לקחת סיר להניח עליו מסננת ולהניח על המסננת חיתול בד(לירידת המים),
לשפוך את תערובת היוגורט על החיתול,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להכניס למקרר ל 24 שעות ואו ל 48 שעות(תלוי במידת המרקם שרוצים-גבינה-כדורים)(לרוקן מהסיר נוזלים כמה פעמים),
להעביר חלק מהלבנה לכלי אכסון לישר עם מזלג במעגלים נוצרת צורה יפה,
לזלף מעל שמן זית להוסיף זעתר ובתאבון.
(יתר הלבנה למתכונים נוספים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול