גלילות חצילים במילוי לבנה בניחוח זעתר צמחוני ללא גלוטן

גלילות חצילים לשבועות במילוי לבנה בניחוח זעתר צמחוני ללא גלוטן:
להכין לבנה:לקחת 1 וחצי ליטר יוגורט 6.5%(חלב בקר) להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 שמנת חמוצה 15% וכף מלח הימלאיה לערבב,
לקחת סיר להניח עליו מסננת ולהניח על המסננת חיתול בד(לירידת המים),
לשפוך את תערובת היוגורט על החיתול,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להכניס למקרר ל 24 שעות ואו ל 48 שעות(תלוי במידת המרקם שרוצים-גבינה-כדורים)(לרוקן מהסיר נוזלים כמה פעמים),
לקחת 2 חצילים גדולים קלים מבריקים(ללא גרעינים וטריים),
לחתוך לטבעות באלחסון (צרות וארוכות)בעובי של 1 וחצי ס“מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט מעט שמן עם מברשת בשני הצדדים,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה לקרר,
להניח על כל טבעת בקצה כף מהלבנה לתבל עם מעט זעתר,
לגלגל לגליל להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים ובתאבון.
(יוצא מעדן)(הלבנה שימשה לעוד מתכונים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ